Tervetuloa vertailemaan hintoja uudistuneeseen designtuote.fi sivustoon
  Kategoriatkeyboard_arrow_down

  Käyttöehdot

  Sivusto tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden vertailla eri verkkokauppojen hintoja eri tuotteille. Sivusto päivitetään säännöllisesti ja pyrkii tarjoamaan ajantasaiset ja tarkat tiedot tuotteiden hinnoista.

  Tietojen paikkaansapitävyys

  Sivusto ei ole vastuussa mahdollisista virheistä tai puutteista, jotka johtuvat verkkokauppojen tai muiden tahojen toiminnasta. Sivusto pyrkii kuitenkin poistamaan tiedoista tiedosta tiedot mahdollisimman nopeasti, jos ne tulevat tiedoksi.

  Lait ja määräykset

  Käyttäjä sitoutuu noudattamaan kaikkia voimassa olevia lakeja ja määräyksiä käyttäessään sivustoa. Käyttäjä ei saa käyttää sivustoa laitonta tai sopimatonta tarkoitusta varten.

  Muutokset tietoihin

  Sivusto varaa oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja ja palveluehtoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Käyttäjän tulee tarkistaa nämä ehdot säännöllisesti. Jatkamalla sivuston käyttöä käyttäjä hyväksyy nämä ehdot.

  Sivuston tarjoamat palvelut

  Sivuston käyttö on käyttäjälle ilmaista. Sivusto saattaa kuitenkin tarjota maksullisia lisäpalveluita, kuten esimerkiksi ilmaisia tai maksuja vastaan tarjottavia raportteja tai tietokantoja. Näistä palveluista ilmoitetaan erikseen sivustolla.

  Vastuu

  Sivusto ei ole vastuussa käyttäjän mahdollisesti kärsimistä tappioista tai vahingoista käyttäessä. Sivusto ei ota vastuuta tuotteiden saatavuudesta tai niiden tietojen oikeellisuudesta. Käyttäjän tulee tarkistaa tuotetiedot ja saatavuus suoraan verkkokaupasta ennen ostamista. Sivusto ei myöskään ole vastuussa verkkokauppojen tarjoamien tarjousten tai alennusten oikeellisuudesta tai voimassaoloaikasta.

  notifications

  Kirjaudu sisään tykätäksesi tuotteista!