Tervetuloa vertailemaan hintoja uudistuneeseen designtuote.fi sivustoon
  Kategoriatkeyboard_arrow_down
  • Artek 60-jakkara | designtuote.fi
  Artek 60-jakkara | designtuote.fi

  Artek 60-jakkara

  • star 5.0
  • edit Arvostele
  • favorite Tykkää

  Vertaa tuotteen Artek 60-jakkara hintaa sekä toimitusta ja valitse sinulle sopivin designkauppa. Hinta alkaen 280,00 €. Tuotetta myy 1 kauppa.

  • doneIlmainen toimitus
  • doneVarastossa

  Tuotetiedot

  Alhaisin hinta tuotteelle Artek 60-jakkara on tällä hetkellä 280,00 €. Valitse sopivin kauppa 1 myyjän joukosta.

  Arkkitehti ja muotoilija alvar aallon vuonna 1933 suunnittelema koivupuinen 60-jakkara on monikäyttöinen klasikko ja yksi suomalaisen muotoiluhistorian arvostetuimmista tuotteista. Kolmijalkainen jakkara sopii niin istuimeksi kuin sivupöydäksikin, ja muotonsa ansiosta jakkarat saa pinottua tilaa säästäväksi kierretorniksi. 60-jakkara kuuluu artekin l-jalka-sarjaan, jonka kalusteiden tunnistettava, geometrinen ilme syntyy taivutetusta puusta valmistetuista jaloista. Alvar aallon ja huonekaluvalmistaja otto korhosen yhteistyönä kehittämä innovatiivinen tekniikka patentoitiin vuonna 1933. Nykyään 60-jakkaraa on saatavana useissa väreissä, lukuisilla eri viimeistelyillä sekä verhoiltuna. Jakkarat valmistetaan suomessa 42 tuotantovaiheen prosessissa a-factoryn tehtaalla turussa. Jakkara toimitetaan koottavana käytännöllisessä carry away -pakkauksessa. Jalat kiinnittyvät ruuveilla suoraan istuimen alapintaan ilman sen kummempia liitoksia. Vuonna 2019 60-jakkaralle myönnettiin good design
  Tuote
  Tuotenimi Artek 60-jakkara
  Tuotemerkki Artek
  KategoriaFurniture, Chairs
  EAN6438305010570
  MPN143361501

  Suositeltuja tuotteita

  Löydä tuotteita jotka ovat samankaltaisia katsomaasi tuotteeseen.

  Näytä kaikki navigate_next

  Tilastot

  Katso tuotteen hintatietoja kaupoilta. Historia näyttää tuotteen hinnat eri kaupoissa. Hintatilastoissa ei ole huomioitu toimitushintaa.

  Viimeksi katsotut

  Tuotteet jotka olet katsonut viimeksi.

  Näytä kaikki navigate_next
  notifications

  Kirjaudu sisään tykätäksesi tuotteista!